Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

TURI LAJOS

Nyilv.sz.: 51557971

Adószám: 68307273-1-40

8948 NOVA József A ut 5/a

Tűzhely kályha huzatfokozó kategóriák

Vízteres központi tűzhely
Vízteres központi tűzhelyVízteres központi tűzhelyVízteres központi tűzhelyVízteres központi tűzhelyVízteres központi tűzhelyVízteres központi tűzhelyVízteres központi tűzhelyVízteres központi tűzhelyVízteres központi tűzhelyVízteres központi tűzhelyVízteres központi tűzhelyVízteres központi tűzhelyVízteres központi tűzhelyVízteres központi tűzhelyVízteres központi tűzhelyVízteres központi tűzhelyVízteres központi tűzhelyVízteres központi tűzhely

Vízteres központi tűzhely

  • Termék leírás

Központi kazán rendszerű sparhelt tűzhely .

 LJUBICA CENTRÁL sparhelt vízteres beépítéssel. 1,120 € + Áfa 

 LJUBICA CENTRÁL   hőálló sütő ajtóval                . 1,160 € + Áfa 

Teljesítmény 24Kw.Kályha,sparhelt súlya 216 Kg. Kémény csatlakozás 116mm.Csatlakozás jobb,bal,felső,hátsó.Pontosítani kell hogy jobbos vagy balos a kémény bekötés! Méretek Hossz 1000 szélesség 600 x magasság 850. Sütő mérete hossz 540 x szél. 400 x mag. 250.

      

    

GRETA SNJEZANA sparhelt vízteres beépítéssel.   1,230  € + Áfa  

GRETA SNJEZANA    vízteres hőálló üveges sütő ajtó. 1,260 € + Áfa   

Teljesítmény 33 kW .Kályha,sparhelt súlya 260 Kg. Kémény csatlakozás 116mm.Csatlakozás jobb,bal,felső,hátsó.Megrendeléskor pontosítani kell hogy jobbos vagy balos becsatkozású a kémény. Méretek Hossz 1200 szélesség 600 x magasság 850. Sütő mérete hossz 540 x szél. 400 x mag. 250.

     

    

Működési leírás
A kályha ,sparhelt tradiciónális készülékek alapján gyártott modern fűtő és főző és sütő  berendezés.Központi fűtésrendszerre vagy hőtároló köthető!!! Téli-nyári fűtési lehetőség!A rostélyt az alsó fűtőtérbe helyezve duplájára nő a fűtőtér!Kandalló fával is megrakható! Korszerű technológiával csúcsminőségű anyagok felhasználásával, modern esztétikus külalakkal felruházott berendezés.A kályha és a sütő palástja rozsdamentes saválló acélból,a felső lap öntöttvas acélból van, amely ellenál a magas hőfoknak.A tüzelő rész speciális hőálló anyaggal van bevonva amely elősegíti a főzést és a sütést a sütőben.A sütő ajtaját kérheti hőálló üvegezéssel! Az oldalak speciális izolációval építettek hogy a külső palást ne melegedjen.Igy minden konyhába ,régi, új , modern elrendezésű helységbe is beépíthető ! Igy lehetőség van az oldalak díszítésére kerámia lemezekkel, különböző színben.Lehetőség van a szinek kiválasztásában.

      

A megszokott és kedvelt sparheltről nem kell lemondania !Itt van !S még központi fűtésre is köthető ! Nyári üzemeltetéskor a bojlert vagy a höcserélőt be kell kötni hogy a tűztér ne sérüljön , igy nyáron is szinte költség nélküli melegvize lesz !A készülék nyitott vagy zárt rendszerű központi fűtésbe is be köthető ! A zárt rendserű központi fűtésbe a meleg víz oldal kimenetre egy 2.5 bár nyomású biztonsági szelepet kell beépíteni ! .A megfelelő kéményt biztosítani kell. A kályhák és kandallók nagy teljesítményűek , és a megfelelő huzatot biztosítani kell . A kémény belső mérete minimum 160mm , ha nagyobb teljesítményű a kályha akkor arányosan nagyobb kémény szükséges . A kémény magassága min. 7m , hogy a kéményben az alnyomás 17 pascal legyen .A kályha , sparhelt egy hiányt pótol a kerekedelmi palettán . Nyugat európában nagyon kedvelt és évek óta nagyon bevált fűtési eszközként , vagy rásegítő rendszerként alkalmazzák. Esztétikus magas minőségű , kiváló készülék ! Kérheti a sütő ajtót hőáló üveggel , külön jelezze igényét .

Kattintson a legfelső képre a teljes választékot képekben megtalálja .

Házhozszállítás gyorsszolgálattal vagy saját szállítással . 
 

Ossza meg a Facebookon ha tetszik a gép és az ár!