Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

TURI LAJOS

Nyilv.sz.: 51557971

Adószám: 68307273-1-40

8948 NOVA József A ut 5/a

Tűzhely kályha huzatfokozó kategóriák

Tűzhely sparhelt fatüzeléses
Tűzhely sparhelt fatüzelésesTűzhely sparhelt fatüzelésesTűzhely sparhelt fatüzelésesTűzhely sparhelt fatüzelésesTűzhely sparhelt fatüzelésesTűzhely sparhelt fatüzelésesTűzhely sparhelt fatüzelésesTűzhely sparhelt fatüzelésesTűzhely sparhelt fatüzelésesTűzhely sparhelt fatüzelésesTűzhely sparhelt fatüzelésesTűzhely sparhelt fatüzelésesTűzhely sparhelt fatüzelésesTűzhely sparhelt fatüzelésesTűzhely sparhelt fatüzeléses

Tűzhely sparhelt fatüzeléses

 • Termék leírás

Normál tűzhely , sparhelt , sütővel ,fatárolóval .

A tűzhelyet több féle kivitelben rendelheti meg .

Saválló külső szigetelt burkolat , vagy kerámia bevonat bármilyen színben .

JASMINA sparhelt , INOX kivitel saválló , vagy kerámia   .  .    860 € + Áfa 

JASMINA sparhelt ,üveg sütő ajtóval  , saválló vagy kerámia   880 € + Áfa 

Kályha,sparhelt súlya 170 Kg. Kémény csatlakozás 116mm. Csatlakozás jobb oldal ,bal oldal ,felső,hátsó,oldalsó kémény kimenet. Méretek Hossz 1000 szélesség 600 x magasság 850.

Sütő mérete hossz 540 x szél. 400 x mag. 250.Teljesítmény 10 Kw.

     

Működési leírás
A kályha ,sparhelt tradiciónális készülékek alapján gyártott modern fűtő , főző , sütő  berendezés . Kandalló fával is megrakható! Korszerű technológiával csúcsminőségű anyagok felhasználásával, modern esztétikus külalakkal felruházott berendezés.A kályha és a sütő palástja rozsdamentes saválló acélból,a felső lap öntöttvas acélból van, amely ellenál a magas hőfoknak.A tüzelő rész speciális hőálló anyaggal van bevonva amely elősegíti a főzést és a sütést a sütőben.A sütő ajtaját kérheti hőálló üvegezéssel! Az oldalak speciális izolációval építettek hogy a külső palást ne melegedjen.Igy minden konyhába ,régi, új , modern elrendezésű helységbe is beépíthető!A megfelelő kéményt biztosítani kell. A kályhák és kandallók nagy teljesítményűek , és a megfelelő huzatot biztosítani kell . A kémény belső mérete minimum 160mm , ha nagyobb teljesítményű a kályha akkor arányosan nagyobb kémény szükséges . A kémény magassága min. 7m , hogy a kéményben az alnyomás 17 pascal legyen .

Lehetőség van az oldalak díszítésére kerámia lemezekkel, különböző színben , a sütő ajtó hőáló üveg is lehet külön kérésre .Lehetőség van a szinek kiválasztásában.

    

A megszokott és kedvelt sparheltről nem kell lemondania !

A legfelső képre kattintva a teljes választékot megtalálja képekben . 

Házhozszállítás gyorsszolgálat , vagy saját szállítás megállapodás alapján . 

Ossza meg a Facebookon ha tetszik a gép és az ár!