Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

AGRO-NOVA KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLL. TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPR. MŰKÖDÉSI KÖLTSÉG FINANSZÍROZÁSA

TURI LAJOS

Nyilv.sz.: 51557971

Adószám: 68307273-1-40

8948 NOVA József A ut 5/a

kategóriák

Billenős utáfutó 750kg

  • Termék leírás
Személygékocsi utánfutó 750Kg fék nélküli .
 
A kínálatba felkerül az igények alapján ez a két utánfutó ! A kisebbik kis japán traktorok és quadok utánfutójaként . 
A két utánfutó különböző méretű de funkcióban egyforma . A kisebbik quadok és 10-20LE kistraktorok pótkocsija lehet kedvező áron.. A nagyobb méeret quad szállító utánfutónak felel meg . A mérete a quadok méretére lett kialakítva . B kategóris jogosítvénnyal is húzható , fék nélküli 750 Kg össztömegű futó.
Négy rögzítő van a spanifereknek . De szállításhoz , víztartály felszerelésével vizszállítás és  öntözésre is alkalmas .
Több funkció , nagyon jól kihasználható olcsó utánfutó , ezt az MG pótkocsikhoz viszonyítva kedvező ár . Aki nem akar MG pótkocsit mert nincs igénye erre a tipusra , nekik ajánljuk ezt az utánfutót és közúton is közlekedhetnek . 
 
Utánfutó 750Kg ösztömegű, fék nélküli billenő platós .  1,350 € + Áfa  

Belső méret (cm): 205 x 122 x 35  . Terhelhetőség: 595 kg .

Maximális össztömeg: 750 kg . B kategóriával húzható .

    
 
 
Utánfutó 750Kg ösztömegű, fék nélküli billenő platós .  1,480 €  + Áfa  
Belső méret (cm): 235 x 132 x 35  . Terhelhetőség: 575 kg .
Maximális össztömeg: 750 kg .
 
Az utánfutó az eladott  számokat tekintve a 3. helyen áll . Ami megkülönbözteti őket a versenytársaktól, az az, hogy sokkal nehezebbek. Ezenkívül az oldalak hidegen hengereltek, ami nagyobb merevséget és szilárdságot garantál. Minden keretelem tűzihorganyzott. C-profilú keresztrudat használ, hogy megkülönböztesse azt a vonórúd és a keret csatlakozásánál. Ez nagyobb biztonságot garantál az utánfutó használatakor.
Alapfelszerelés
KNOTT tengely fékezetlen . Golyós automata rögzítőfej .Kerekek 155/70 R13 .  Dönthető csomagtartó doboz .
Ponyva rögzítő görgők . Magasító oldalfal nélkül . Első és hátsó ajtó levehető nyítható . A spanifer rögzítő nincs  az alapfelszereltségben.
KERET: HORGANYOZOTT - keret, vonórúd, oszlopok - nem korrodálódik , horganyzott lemezből készülnek . Horganyzott acél (általánosan használt) - cink vastagsága 15-25 mikron , ez tűzihorganyzott acél ( a költségek miatt ritkábban használt) - 60-120 mikron.
TENGELY : Hosszú tengelyű három rögzítési pont stabil felfogatás .Ez a csatlakozás még nagyobb merevséget és tartósságot garantál az utánfutónak, mint a verseny standard kétpontos pótkocsiinál. Tapasztalatból tudja, hogy a vásárlók a megengedett össztömegnél sokkal többet szállítanak, aminek az eredménye a tengely gyakori repedése a konzolon és a vonórúdon.
HIDEGEN hengerelt oldalfalak nagyobb merevséget és szilárdságot garantálja - szélesség 30mm és magasság 350mm. A technológia az AGRO pótkocsikból származik. Alapfelszereltségként az  oldalakon ponyva rögzítő lett felszerelve . A ponyva rögzítő oldalprofilba rejtve még jobban védik a behelyezett ponyvát, és nullára minimalizálják a rögzítőgörgők véletlenszerű törését.
A pótkocsi váza nagyon robusztus a kategóriájában , billenthető plató , hidegen hengerelt , tűzhorganyzott , erős az Agrár szektorhoz igazodva készült a pótkocsi.
 
Műszaki vizsgáztatva , a biztosítás és a papírok a vevő költsége .
Igény esetén kiváltjuk a rendszámot , és felszereljük. 
A szállítás megállapodás . 
 
Opciós tételek .
 
Takaró ponyva az utánfutó platóra    85€ + Áfa 
Oldalmagasító  300 cm    345 € + Áfa 
Ponyva vázzal   350 € + Áfa 
 
 
Pótkerék .  155 /70 R13      95 € + Áfa
Ha opciót kér kérem jelezze a megjegyzésben .