Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

AGRO-NOVA KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLL. TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPR. MŰKÖDÉSI KÖLTSÉG FINANSZÍROZÁSA

TURI LAJOS

Nyilv.sz.: 51557971

Adószám: 68307273-1-40

8948 NOVA József A ut 5/a

kategóriák

Fűtés elősegítő 360 watt

  • Termék leírás

 Vízmelegítő , fűtésgyorsító ,előmelegítő az utastérbe .

Cégünk megkezdte forgalmazni az alábbi melegítő készülékeket .Modern üzembiztos nagyon jó minőségű, hőfokkapcsolós , hazai gyártmányú előmelegítőket , személy gépkocsikhoz és teherautókhoz , traktorokhoz .Munkavédelmi biztonsági engedélyekkel , nem házi gyártmány ! Ha védeni akarja járművét és kiméli a motorját védi a környezetét előmelegítőt használ , és minőséget vásárol garanciával  !

 

Fűtésgyorsító az utastérbe 12V üzemű melegítő

Fűtés gyorsító előmelegítő 12v                                29.250 Ft + Áfa (*)

Előmelegítő bekötéséhez T elosztó fémcső                3.000 Ft + Áfa /db(*)

 

    

Bármelyik 12 V-os rendszerű autóba beszerelhető. Sokan szakaszosan, kis sebességgel tudnak csak közlekedni, ezért a motor nagyon lassan tudja az üzemi hőmérsékletet elérni. (90 C fok ) .Ebből adódik, hogy a fűtőradiátorba áramló folyadék hőmérséklete nem elegendő, ahhoz hogy forró levegőt nyomjon a ledermedt utastérbe.A készülék arra alkalmas, hogy a kis vízkör hőmérsékletének értékét hamarabb emelje az üzemi szintre.

A készüléket a fűtőradiátorba menő vízcsőbe kell építeni úgy, hogy az izzító gyertyák lefelé álljanak.
Figyelem a be és kimenő cső 17 mm átmérőjű .
Az elektromos bekötését villamossági szerelő végezze. (Ügyelni kell a vezeték megfelelő keresztmetszetére , relés kapcsolás .)Fontos, hogy az üzemi hőmérséklet elérésekor kikapcsoljon.
A készüléket a motor indításakor, egy időben szabad indítani. Ez azért fontos, mert ellenkező esetben az akkumulátort rövid időn belül képes lemeríteni! Tehát csak már üzemelő elindult járműben működjön , a generátorról üzemeljen az előmelegítés !  
Figyelem ! A szakszerű beszerelést szakember végezze . A készülékekhez bekötési rajzot is adunk , de szakember építse be .Nyomatékosan felhívjuk a "beszerelő" figyelmét, az adott gépjármű vízterének aprólékos tanulmányozására és annak a fontosságára. Mivel készülékeinkben nincs keringető szivattyú, ezért a folyadék körfogását a hőmérséklet különbség biztosítja. Szakszerű beépítés esetén -20 C-on is garantáltan előfűti a fűtőradiátort . 

További képeket talál a legfelső képre kattintva , ha tetszik ossza meg a Facebookon .

Valamilyen kérdése van : 0630-9399905 

Megrendelheti vagy árajánlatot kérhet a legfelső kép melletti piros ikonra kattintva.

Kérem leírni az autó típusát is.

 

A bekötö cső a fűtő radiátor csőhöz csatlakozik , és az előmelegítőhöz .

A alsó hideg ág is ezzel a csővel van bekötve a T idomhoz . 

Kérem a csövek külső átmérőjét mérje meg és vonja le a gumicső falvastagságát , a hűtő alsó vastag csöve , és a fűtőradiátorhoz menő gumicsövet ,  akkor ki tudja választani melyik T idom jó önnek , azt a megjegyzésben irja le  és azonnal postázzuk a készüléket a csatlakozókkal, igény esetén gumicsövet bilincset is küldünk .

 

Vízcső a bekötéshez 16mm belső átmérő / 24 mm külső átmérő / 6 bar       1.200 Ft + Áfa /méter 

 

Horganyzott awab bilincs 900         100 Ft+ Áfa / db